PoortMulder treft voorzorgsmaatregelen in verband met coronavirus

Het zijn uitzonderlijke tijden. Zondag maakte de Nederlandse regering extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Deze maatregelen hebben impact op onze bedrijfsvoering.

Voor en achter de schermen stellen we alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening op peil blijft. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM en zullen wij waar nodig direct actie ondernemen. Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten zoveel mogelijk te voorkomen.

PoortMulder treft daarom de volgende maatregelen:

  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis;
  • Alle fysieke afspraken bij ons op kantoor voor de komende drie weken worden, indien mogelijk, virtueel uitgevoerd. Daarnaast zijn wij telefonisch of per e-mail gewoon bereikbaar zijn. Mocht u iets af willen stemmen met onze adviseurs dan zijn deze gewoon bereikbaar en beschikbaar om uw vragen te beantwoorden;
  • We hanteren onze reguliere openingstijden.

Wij vragen begrip voor de door ons genomen maatregelen. Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan contact op met uw gerust contact met ons op op telefoonnummer 0318-544 000 of per e-mail info@poortmulder.nl.