Pensioen

Pensioen

Pensioenregeling voor uw werknemers

U bent niet verplicht om uw werknemers een pensioenregeling aan te bieden. Maar met een goede pensioenregeling maakt u uw bedrijf wel extra aantrekkelijk als werkgever! Kies daarom samen met Poort Mulder Assurantiën B.V. voor een goed pensioen voor uw werknemers , dé pensioenspecialist van Veenendaal en omstreken.

Pensioenadvies

Goed pensioenadvies is een absolute must! De regelingen rond pensioen zijn immers niet eenvoudig. Poort Mulder Assurantiën B.V. legt u graag uit welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten kijken naar het budget dat u beschikbaar heeft, welk pensioensysteem het beste bij uw onderneming past en waar u het pensioen het beste kunt onderbrengen. Met ons pensioenadvies komt u tot de beste pensioenregeling voor uw werknemers.

Vragen over het pensioen van uw werknemers?

De praktijk leert dat zowel werkgevers als werknemers veel vragen hebben over hun pensioenregeling. Kan ik eerder met pensioen? Wat gebeurt er bij overlijden? Als pensioenspecialist staat Poort Mulder Assurantiën B.V. altijd voor u klaar om al uw vragen over pensioen te beantwoorden. Bel 0318 – 544 000 voor een verhelderend gesprek met één van onze pensioenadviseurs.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.

Wilt u weten welke voordelen Poort Mulder Assurantiën B.V. u kan bieden?
Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs.